AKTUELNO

Nije štedela reči.

Nakon što se završio "Kviz znanja", plemena su otišla na spavanje, indijanci u pab, a kauboji u sudnicu na luksuznom imanju nadomak Beograda, poznatijem kao "Zadruga 2".

Međutim, pojedinim zadrugarkama se nije spavalo, pa su po ćoškovima ogovarale svoje cimere. Ovoga puta, na "meti" Dorotee Jovanović bili su muškarci iz njene ekipe kauboja.

Foto: TvPink Printscreen

Marijana Zonjić pažljivo je slušala svoju cimerku, dok je Dorotea pričala o svim muškarcima iz njenog tima. Najgore komentare od Jovanovićeve je dobio Tomislav Panić.

On je malo zreliji od svoje generacije, ali je isto tako malo ograničen i zaostao. Malo je zatupljen i ograničen, ali je za neke stvari zreliji od svoje generacije. Nije zao, ali je iskompleksiran i sujetan. Sve radi da bi prikrio svoje komplekse, da bih ih izlečio - rekla je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugarka je zatim nastavila da komentariše i ostale zadrugare, te je navela da je najveći muškarac u njihovoj ekipi Lepi Mića.

Oni imaju 10 muškaraca, a nama je jedino muško Mića. Pavle isto zna da prigrabi u nekim zadacima i Stolić, on može da prođe kao borac. Stolić može da prođe kao funkcionalan, Pavle može da izdrži... Bane ok je on za neke stvari. Ali samo Mića, Pavle i Stolić. Mića je lider. Stolić može da se prilagodi, funkcionalan je. Brednon nikako. Bane malo nešto, Toma može za kuvanje - pričala je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POBEDA JE NA KRAJU BILA NJIHOVA! Evo koji tim je bio bolji u 'Kvizu znanja'! (FOTO)

Pavle Jovanović je čuo deo ovoga razgovora, pa je upitao svoje cimerke o čemu pričaju, a zadrugarka mu je odbrusila "Merimo muškarce ovde po m*dima, ali ne mislimo na ona na koja ti misliš".

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Dorotea Jovanović

'