AKTUELNO

Nije štedela reči!

Pre samo nekoliko dana Stanija Dobrojević i Maja Marinković ušle su u žestoki sukob zbog Eleonore Miljković. Naime, zadrugarka je bila šokirana kad je videla da su Nora i Maja bliske prijateljice, što je u njoj izazvalo revolt pa joj je žestoko pridikovala.

Zbog toga je Miljkovićeva odlučila da razreši sve nedoumice, pa joj je sasula sve u lice, što je uticalo na Maju da polako, ali sigurno počne da menja mišljenje o Staniji.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo u sukobu sa Stanijom, ali moj sukob je iz drugih razloga, Mićin takođe. A sada smo se stavili u situaciju da uđemo u sukob, a ti si nerealna i ne znaš šta se dešava. Ona moju mamu naziva starletom, na šta to liči, bre? Ona je takav folirant i taktičar, ti ne shvataš da ona indirektno ponižava tebe. Ja tu reč ,,Starleta" ne razumem. Toga treba da se stidiš, a ne da se ponosiš - rekla je Eleonora.
Ona je meni zamerila zbog Marijane što je plakala, a ja nisam došla da je vidim... - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Za sve je kriva Stanija. Ona je tebe i te kako javno izdala. Ona je otišla kod Ognjena i rekla mu je da može da rasturi svaku vezu. Da li je to normalno? Gola je skakala na golog muškarca, kaže da je to radila zbog rijalitija. Ja se ne je*em za novac, imam super posao. Ona mene vređa, dok se ti njoj pravdaš - rekla je Nora.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'