AKTUELNO

Dala joj zeleno svetlo, pa se pokajala!

Luna Đogani i Marko Miljković posvađali su se sinoć tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" zbog Miljane Kulić. Naime, ona ovih dana pokušava da ostvari bliži kontakt sa Markom, a mnogi su to protumačili kao da se ponovo zaljubila u njega i da ga spopada.

Pročitajte još: 'SLAGAO ME JE DA JE 10 GODINA MLAĐI' Dorotea otkrila kako ju je PREVARIO dečko: Evo šta joj je sve radio dok su bili u vezi (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Savo Perović bio je i ovog dana uz Lunu, da je sasluša i posavetuje.

Nju je najbolje držati na distanci. Tebi se svidela ova mirnoća i mir i onda te sada nervira da se bilo kakva priča poteže - rekao joj je Savo, a Đoganijeva se složila.
Ona nije normalna. Ona ne shvata sprdnju normalno, ona gleda to sve ozbiljno. Ja znam da ona nije normalna, ja sa njom ne mogu da se svađam, ona dođe tu i krene da mi plače, bude mi žao - požalila se Luna na Miljanu.
Uživamo, lepo nam je. Mi se nijednom nismo posvađali od kad smo se pomirili. Nikad nismo bili bliži - odgovorila mu je blogerka.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je nastavila da objašnjava Savu kako nije mislila da se desi onakva svađa, već da se mnogo iznervirala, a da u tim situacijama teško kontroliše, kao i da žali što će sada morati da dobija pitanja vezana za to, a sve što želi je mir sa njim. Perović joj je objasnio da će morati to da istrpi, jer je sama pokrenula svojim ponašanjem tu priču.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

#Savo Perović

'