AKTUELNO

Devojka joj dala zeleno svetlo!

Gledaoci su ove večeri želeli da čuju i iskren stav Jovane Tomić Matore. Voditelj Milan Milošević preneo je Matoroj pitanje, a publiku je zanimalo zašto nije mogla da izabere između dve zadrugarke, Stanije Dobrojević i Aleksandre Subotić.

Nisam kukavica. Bora mi je lepo rekao da shvatim to kako hoću. Ja sam to shvatila kao da izaberem osobu s kojom bih se družila, koja mi je draža. Ja se ne bih družila ni sa jednom. Porazgovaram i sa Stanijom, Sandri odgovorim kad me nešto pita. Ali ne mogu da izaberem koja mi je draža jer sam ravnodušna. Između Marka i Tomovića sam izabrala Tomovića - objasnila je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KARAĐORĐE IM OČITAO LEKCIJU ZA CEO ŽIVOT, pa osuo paljbu po Maji: TI SI PREUZELA DAVIDOVU ULOGU da bi upropastila Aleksandru! A onda je URNISAO Brendona, PA DOBIO APLAUZ! (VIDEO)

Ne znam zašto joj je teško da se odluči. Ja jesam imala raspravu sa njom zbog Sanje, a sad se ne vidimo. Samo da je rekla bilo koju od nas, ne znam šta je problem - navela je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla da se sa Stanijom posvađala zbog mene. Ne bih se ja naljutila da je rekla Stanija - objasnila je Matorina devojka Sanja Stanković.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'