AKTUELNO

Ona je dobila zeleno svetlo od Lune.

Burno veče je u toku i pojedini zadrugari su zbog pitanja novinara ušli u sukobe. Tim novinara koje je ugostila voditeljka Dušica Jakovljević je pripremio svoja pitanja i nestrpljivo čeka da dobije odgovore naših zadrugara.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Novinarka je ovog puta postavila pitanje koje se odnosi na simpatisanje Adama Đoganija od strane pevačice Nadežde Biljić.

Ona mi je par puta pričala kako je moj brat lep. Videla sam da se malo izdvajaju, šetaju i grle se. Prokomentarisala sam da joj se sviđa. Oni su mladi, ludi. Trudim se da se ne mešam jer ne znam ko se Adamu sviđa - rekla je Luna i nastavila da u svom izlaganju hvali pevačicu:
Nadežda je jedna jedina, ovo se više ne rađa. Nadeždu gotivim, imali smo sukobe, ja sam shvatila ko je ona i kakva je ona i smatram da je potrebna rijalitiju - rekla je Luna na pitanje da li bi volela da joj Nadežda bude snajka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On ima manire, ima kućno vaspitanje. Nema trunke emocija između nas još uvek, ali se baš lepo razumemo. Prijateljski imam odnos. Muškarac koji se meni sviđa kao frajer je Vladimir Tomović, ali mi se ne sviđa njegova psiha - iskreno je rekla Nadežda, nakon čega je Luna rekla da ni Mikija nije u početku volela.
Jedini muškarac sa kojim bih bila u ovoj kući je Adam. Ima sve kvalitete, nije sujetan, ženu gledao kao ženu. Ali, Nadežda Biljić se nikada više zaljubiti u rijalitiju i imati momka. Gledam kao nekim drugim očima -  iskreno je završila Nadežda.
Za sada smo samo prijatelji, baš se lepo razumemo - dodao je Adam za kraj.

Kako je tekla spomenuta situacija pogledajte u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I. R.

#Adam Đogani

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

'