AKTUELNO

Nastao je muk posle ovog izlaganja.

U Beloj kući nastala je totalna konfuzija kada su se Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić vratili u Zadrugu, a niko nije mogao da veruje u kakvim su problemima bili, naročito zbog poroka kojem su se odali oboje, a to je kocka.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, većina zadrugara osudila je Zolu što se, prema Miljaninim rečima, nije ponašao u skladu sa njenim potrebama, a on je ovom prilikom započeo razgovor sa Zoricom Marković i ispričao joj nešto što je dugo krio od svih.

Foto: TvPink Printscreen

Pristao sam na to da odem kući, video sam samo majku, nikoga od drugara nisam video. Doživeo sam da mi psuje ljude koji više nisu živi. Pretili su mi. Najgore moguće uvrede su pale. Da mogu sa tobom da porazgovaram na 10 minuta napolju, sve bi ti bilo jasno. Za moju majku je rekla da je dro*a, da je ista kao Luna Đogani. Majka mi kaže da baki nije dobro uopšte, da kako znam i umem smirim Miljanu. Nakon svega, mi opet sedimo, ona meni za moju majku kaže da je ku*vetina. Kunem se, dabogda je nikad ne video ako lažem. Posle ona počne da plače, ali opet je spomene i kaže da je ku*vetina. Ja ne mogu da verujem šta se meni dešava! A ja sedim i ćutim ko pi*ka! To nije realno! Kaže, jedva čeka da  pozovu i da mi saopšte da je umrla (majka). Ja sam se pogubio totalno. Ja bih sutra izašao odavde, samo da se rešim svega! Potreban mi je odmor nenormalni. Niti imam volje, ni želje, sve što bih uradio bilo bi na silu! - rekao je Zola.

Šta je još Lazar ispričao, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Čolić Zola

#Zorica Marković

'