AKTUELNO

Nastao je muk u trenutku.

Zadrugari ove noći učestvuju u jednoj od najzanimljivijih emisija ,,Gledanje snimaka" a zbog pojedinih klipova nastala je ogromna tenzija, nakon čega su usledili i verbalni sukobi.

Tako su svi videli kako su Aleksandra Subotić, Stanija Dobrojević i Maja Marinković provocirale Davida Dragojevića u izolaciji, nakon čega je on ubrzo napustio prostoriju i samim tim rizikovao da bude kažnjen nedeljnim honorarom.

Foto: TvPink Printscreen

Kad vidim ovo, nije mi dobro. Nema šta ja da se igram, ja jedino sa kim se igram ovde je Ana. Meni te igre ne prijaju niti mi trebaju. Što se tiče tih stvari, ja sam zamolio ako mogu da izađu. Neću da mi se puštaju takvi klipovi, niti želim da se Ana oseća loše zbog ove situacije. Večeras ne znam gde ću spavati - rekao je David.
Ja sam imala jednu ideju sa ,,Farme". Predložila sam Aleksandri da se obučemo u crninu i da budemo oko njega i da plačemo. Međutim, David je odlučio da gubi nedeljne honorare. To je bila samo šala - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su bili zgroženi Stanijinom idejom, a onda je Ana Korać ponosno istakla da ima najboljeg dečka na svetu koji je na ovaj način pokazao koliko je poštuje.

Mnogo mi je drago što nju inspiriše moj dečko, a ovako dečko poštuje svoju devojku - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ovde da pravim šou program, imam pravo da se sprdam i da se pokažem kao jedna duhovita osoba. I najviše mi prija kad se njih dvoje nerviraju - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#Rijaliti Zadruga

'