AKTUELNO

Nastao je muk posle ovoga.

U Beloj kući zavladala je velika tenzija, naročito zbog Kristine Kockar koja nije mogla da poveruje šta je sve videla u video klipovima u kojem su bili emitovani svi emotivni trenuci, a gde su među njima bili i Slobodan Radanović i Luna Đogani.

Kiju su njene drugarice na sve načine pokušavale da je uteše, a onda je Ana odlučila da otkrije svojoj drugarici kakve joj je Sloba pisao dok je sa njom bio u vezi.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam ni znala da je oženjen, nisam ni znala ko je on. I ja uđem na fejsbuk i vidim čet. Vi ste tada bili u vezi, a ja sam bila klinka. Videla sam poruku: Ej ćao, šta radiš? I ja sam ga iskulirala. Posle me opet pitao kako sam i šta radim - ispričala joj je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Sve sam mu dala, ja sam ga podržala da ode u Pinkove zvezde! Sa mnom je proputovao svet, njegovi plakali što im jedinac sa dvadeset i nešto godina ide u Beograd da živi, ja sam ga dovela tu! Meni je žao što moram da slušam kako je moj muž slao poruke drugim devojkama! Njihove porodice nisu tražile da se ovo desi, nije ni moja. On je kriv za sve, kakav paćenik! Meni kad šalju poruke, ja sam uvek u fazonu da su to paćenici. Takav je ležao pored mene, ja sam se udala za takvog! - pobesnela je Kija.
Prosto, ne mogu da kažem da je to neka mržnja, ali vidi se nešto... - zaključila je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugarke su dugo razgovarale o svemu što joj je Radanović učinio, a ono što je Kija priznala njima bio je vrhunac njene žrtve koju je trpela zbog njegove karijere.

On je svestan da je pored mene uvek bio mali, ali neka on uradi nešto pa da bude veći od mene! Znaš li da sam sebi kupila auto, a napravili priču da je on svojoj ženi kupio auto, to je pink.rs objavio. Nisam htela da ispadne da on kao vozi ženina kola. On je imao komplekse i zbog toga se dopisivao sa drugim ribama da bi izlečio svoj kompleks. I onda je došla Luna, kao on je Bog, on je bre, retard! Sramota me što sam izabrala njega i što mi je radio iza leđa - priznala je Kockareva.

Kako se ovaj razgovor završio, pogledajte detaljno u nastavku.

K.Ristić

#Ana Korać

#Kristina Kockar

#Teodora Džehverović

'