AKTUELNO

Njegove reči su je pomalo uvredile.

Milionski auditorijum koji pomno prati dešavanja u rijalitiju "Zadruga 2" večeras je imao priliku da stanarima Bele kuće postavlja pitanja o svemu što ih zanima. Pitanja je ukućanima prenosio i čitao voditelj Milan Milošević.

Jedno od pitanja je pristiglo za Mikija Đuričića koji je prokomentarisao kako gleda na to da je njegova bivša simpatija Rebeka Popović otpočela vezu sa Markom Petruševićem Petrućijem pred milionima gledalaca.

Foto: RTV Pink , printscreen

Može li komentar na novu ljubav u "Zadruzi" - Rebeka i Petrući - pročitao je voditelj Milošević pitanje.
Ja sam to aminovao. Meni je to drago. Rebeka je našla jednog od normalnijih momaka ovde. Nadam se da će Petrući poztivno uticati na nju. Davao sam im čak i savete, ukoliko bude tih eksplicitnih scena, da nađu neki štek. Kako sam izjavio da mi se ta devojka sviđa, ja ustajem i govorim da to više ne postoji, da to više nije to. Dokle god je sa Petrućijem u vezi, ja nju neću vređati. Želim im puno sreće. Lep su par - prokomentarisao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam očekivala poztivne komentare na ova škakljiva pitanja. Očekivala sam da će da me izvređa - istakla je Rebeka i dodala da sumnja u Đuričićev komentar.
Družila si se sa drugim momcima, sa kojima si bila intimnija, pa nisi bila sa njima. Ja žalim što sam potrošio pola sata sa ovom osobom. Ja u loše ljude ne mogu da se zaljubim, samo u dobru - uzvratio joj je Đuričić.

Foto: TvPink Printscreen

Uprkos tome što je Miki imao pozitivan komentar za vezu Rebeke i Petrućija, njih dvoje su uspeli čak da uđu u verbalni sukob.

Pročitajte još: KRATKO I JASNO! Luna POCEPALA SLOBINU MAJICU, a onda pokazala koliko joj je teško zbog toga! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'