AKTUELNO

Bilo joj je neprijatno zbog njegovih reči.

Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kojim je obavestio zadrugare da je vreme da održe porodični sastanak zbog loših međuljudskih odnosa koji vladaju u rijalitiju "Zadruga 2".

Veliki broj ukućana je ušao u konflikt zbog odnosa Dragane Mitar i Nenada Aleksića Ša. Modelsica je tokom prethodne večeri istakla da je celu njihovu priču potencirao zapravo reper, navodno inicijator cele priče. Zbog ovoga joj je Lepi Mića očitao lekciju s obzirom na to da je odgledao snimak na kome se moglo videti kako je izgledao početak njihovog odnosa.

Foto: TvPink Printscreen, Printscreen Instagram

Jesi li zaljubljena ili nisi, da li je tu bilo nešto ili nije? To je istina koju ja očekujem od tebe, a ne tu da mi mrmoljiš. Ja branim samo istinu. On odgovara za sebe, a te stvari da ti optužuješ njega, ne piju vodu. To što on ima priču za sebe, ima je za sebe. Ja ću uvek stati na tvoju stranu, ali da kažeš istinu, a ne tu da laprdaš - očitao je Lepi Mića lekciju Dragani.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom Mićinog izlaganja, Dragana nije progovorila ništa, već je samo gledala u jednu tačku.

Pročitajte još: NEVIĐENA TENZIJA U BELOJ KUĆI: U Zadruzi ODMAH SAZVAN vanredni sastanak! Pratite UŽIVO na Pinku! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'