AKTUELNO

Nova svađa između bivših ljubavnika.

Trenutno se u Beloj kući bira najperfidniji zadrugar. Ukućani moraju da iznesu javno mišljenje o svojim cimerima i iznesu argument koji će potkrepiti njihov izbor. Dragana Mitar je kao najperfidniju osobu izbrala Pavla Jovanovića, bivšeg ljubavnika.

Podsetimo, njih dvoje u Beloj kući nemaju korektan odnos zbog prljavog veša koji su izneli iz svoje romanse. Tokom Draganinog izlaganja, Pavle je konstantno dobacivao, a u jednom trenutku joj je spomenuo i supruga.

Foto: TvPink Printscreen

Najperfidnija osoba ovde je ovaj ljigavac koji je ušao u decembru. To je za mene g*vno koja je izmolila da uđe ovde. Više je dobio ovde pažnje nego što je ima napolju. To što si odj*ban pa mene ovde kanališ. Kad je Siniša ovde došao, ti si otišao kao p*čka u sobu. Ja sam navikla da ti j*beš dok ja plaćam - iznela je svoje mišljenje Dragana zbog čega je Pavle pobesneo:
Sjaši mi sa k*rca. Duvaj ga. Sve sam platio i tebi i tvom mužu po restoranima. Vidi da se ti opereš - uzvratio joj je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: VIŠE NIŠTA NIJE KAO PRE! Ana nije želela da se tušira sa Davidom, on pokušao da je POTKUPI TANJIROM PALAČINAKA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'