AKTUELNO

Zadrugari se šokirali od prizora!

Voditelj Milan Milošević ušao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi obavio još pretres najzanimljivjih i najintrigantnijih tema koje su se desile protekle nedelje u Beloj kući. Tema koju je otvorio bio je čudan odnos između Ljube Pantović i Aleksandre Subotić, i sve uvrede i teške reči koje jedna drugoj izgovaraju.

Foto: TvPink Printscreen

Majka i ćerka ušle su u sukob, a Milana je zanimalo kako jedna drugoj mogu da izgovaraju  toliko pogrdne stvari i da se nazivaju sa "ova".

Zato što je ona prva počela. Da li ja mogu da kažem nešto, idiote jedan? Ja sam starija od tebe, sedećeš i ćutaćeš. J*baću ovde nekome mamu - vikala je Ljuba, a zatim se iznervirala kada se Aleksandra ubacila, pa napustila na kratko sastanak.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra se osvrnula na priču zbog koje je nastao žestoki sukob, tj. njihovo neslaganje u životnim pričama tokom emisije "Gledanje klipova", pa rekla da je Ljuba pričala da ih je čuvala samo da bi zaštitila sebe.

Ako sam ja luda, nisu ludi ljudi oko moje kuće. Ona je to rekla fiktivno zakonski. Mi smo kao male oduvek bile podeljene - ispričala je Subotićeva.
Ona je bolesna, jer je ceo život prokleti htela da bude poznata - odbrusila joj je Ljuba.

Karađorđe Subotić se smejao dok su se njih raspravljale, a Milan ga je upitao kako može da se smeje dok se njegova bivša žena i ćerka svađaju.

Meni je Ljuba Pantović, kao i Ana Korać smešna - rekao je Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Onda je Ljuba nastavila da priča zašto vređa svoju ćerku.

Zato što laže, ona je patološki lažov. Imala sam problem sa njom jer ona misli da se sve dobija preko p*čke i golih s*sa - pričala je Pantovićeva.
Sram da te bude - uzvratila joj je Aleksandra.
Samo ti mene provociraj - zapretila je Ljuba, pa su ušle u veliki sukob, a Pantovićeva je zaključila:

Foto: TvPink Printscreen

Mene moje dete mrzi! - zaključila je Ljuba.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'