AKTUELNO

Zadrugari su se šokirali kada su čuli o čemu se radi.

Poslednji dan Zadruge zabeležio je rođendan jednog od najaktuelnijih učesnika, Slobodana Radanovića. Njegovi najbliži poslali su mu poklone i čestitke, a ni obožavaoci nisu bili izuzetak. Oni su se potrudili da svom favoritu ostvare neke želje, u čemu su i uspeli.

Meni je fascinantno da mi kupuje neko ovoliko poklona, a da me uopšte i ne poznaje. Žao mi je što nisam slavio sa zadrugarima koji su izašli i na čijim rođendanima sam ja bio. Ali, hvala svima na svemu, hvala i produkciji, oduševili ste me - rekao je Sloba koji je bio pod velikim utiscima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, oni nisu bili sami. Voditeljka Katarina Nikolić posetila je Belu kuću kako bi zadrugaru čestitala rođendan i saopštila im nešto veoma važno.

Dragi zadrugari želim nešto da kažem pred svima. Slobodane, srećan rođendan još jednom! Od produkcije si dobio pesmu koju ćeš izvesti večeras premijerno. Ovo je pravo iznenađenje za tebe - rekla je Kaća.

Iako je tu tajnu krio vešto od svih, slavljenik je snimio pesmu koju mu je produkcija poklonila od srca i za koju smatra da će osvojiti srca publike i svih onih koji su ga devet meseci bodrili.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Taj dan kad su me pozvali ja sam izašao u šortsu i papučama, mogao sam malo lepše da izgledam. Drago mi je što sam dobio pesmu, hvala svima na svemu. Oduševljen sam koju god pesmu da su izabrali, potrudiću se da otpevam pesmu onako kako dolikuje. Hvala produkciji - rekao je Sloba.

Ali, ni to nije sve. Katarina je u Zadrugu ušla sa još mnogo iznenađenja, a ovo nisu nimalo očekivali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Imate pravo da izabrerete dva klipa koje želite da pogledate, to je još jedno iznenađenje koje imam za vas - rekla je Katarina.

Kako biste videli kakvih trenutaka žele da se prisete naši superfinalisti, ostanite uz Zadrugu i televiziju Pink!

K.Ristić

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'