AKTUELNO

Svi zadrugari su se šokirali.

Sedma sila je u emisiji ,,Pitanja novinara" odlučila da raskrinka sve ukućane, a naročito one koji su jedni drugima pričali iza leđa, a da to nisu priznali.

Tako je jedan od novinara upitao Marka Miljkovića da otkrije da li je znao da je njegova devojka Luna Đogani upražnjavala seks sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, s ozbirom na to da je mesecima tvrdila da to nije istina.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla mi je ona to ranije, ja sam to znao i nema razloga da me to nešto pogodi zbog toga što je iznela javno. Verovatno nije imala potrebe za tim, ali je ona ustala i rekla da ne bi imala stresove u budućnosti. Ona je meni to rekla na vreme tako da što se toga tiče nisam bio iznenađen. Osećala je da to treba da prizna, nemam ništa protiv toga, najbolje je reći istinu i niko ti ne može ništa. Podržavam je u tome, ali mogla je da prećuti - rekao je Marko.

Ona je istakla da će prekinuti prijateljstvo sa njim zbog Marka, a to je potvrdila i u emisiji i pred svima.

Foto: TvPink Printscreen

Marko je moj dečko i on mi je preči. Nenad je neko ko će to razumeti, nas dvoje nismo u emotivnoj vezi, on je moj prijatelj i jednostavno, poznajem ga i bitno mu je da budem srećna. On mi je poslao poruku da bi voleo da budem srećna i da nađem nekog i da se zaljubim opet. Zna kroz šta sam prolazila dok sam bila napolju, znam da mu je drago što sam srećna i prihvatiće to - rekla je Luna.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'