AKTUELNO

Sukob mišljenja se pretvorio u pravi rat!

Na narednom klipu zadrugari su mogli da čuju kako Jovana Tomić Matora priča Ljubi Pantović o Staniji Dobrojević.

Naime, pre samo nekoliko dana Jovana je iznela niz uvreda na račun Dobrojevićeve nazivajući je kompleksašicom.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da je ozbiljno isfrustrirana i iskompleksirana. Kroz rijalitiju su je mnogo napadali i sada svakoj devojci priča istu priču. Ne znam čime si toliko isfrustirana, da li te je neko toliko ugnjetavao. Mnogo si elokventnija a tako pričaš. Bila je svađa sa Doroteom i ja nisam mogla da shvatim da on tako priča. Dorotea je klinka od 20 godina, u depresiji. Iz početka sam te posmatrala i gledala šta radiš, a sada mi je ta priča smešna. Svašta još mislim o njom - rekla je Matora.
Nemam komentar ona mi izgleda kao mali kerić koji će da laje na mene dok smo ovde. Ne dotiče me tvoje mišljenje - navela je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nemam problem da vodim sa njom raspravu, ja sa njom i te kako kada pričamo o nekoj temi, pričali smo nešto za Kiju i ovu situaciju, Aleksandra i David, ti znaš moje mišljenje o tebi.  A ti meni kažeš ona je "kerić". Svako ko tebi nešto kaže traži kadar preko tebe - izjavila je Tomićeva.

U celu raspravu uključila se i Ljuba Pantović, koja je tokom emisije već imala sukobe sa Dobrojevićevom. Ustavši, Ljuba je samo ponovila ono što je već pričala u prethodnim svađama.

To, svi su ljubomorni na nju, svi je mrze, ona je žrtva, sa za Doroteu je rekli "Na šta liči sa 16. godina", ona sve to zna i vodi računa zbog svojih kompleksa. To su sve kompleksi - izjavila Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA JE ZLO! Stanija je lila suze zbog Đoganijeve, a sada se za Pink.rs oglasila njena menadžerka i otkrila šta je porodicu ove zadrugarke NAJVIŠE POTRESLO! (FOTO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Zadruga 2

'