AKTUELNO

Sukob mišljenja.

Nakon veoma strasne noći Zerina Hećo i Bane Čolak su pričali o privatnim problemima koje su obeležile njihove živote.

Naime, Zerina ima jedan neuspeli brak iza sebe i ćerkicu Sarah od četiri godine. Ona je sa svojim dečkom pričala o tome kako su oni funkcionisali i da Bane ne može zauzeti mesto ćerkinog pravog oca.

Foto: TvPink Printscreen

Ti možeš da učestvuješ u mom i njenom životu. Ja ne želim da odvajam svoje dete od oca - rekla je Zerina.
Ja sam prošao to i zato ti govorim. Svako dete zaslužuje da zna šta se dešava. Postoj razlog vašeg razvoda, nije moglo jednostavno - dodao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Nikad nije bilo da Sarah i ja ostanemo gladni. On je mene varao, ali ja nikad nisam osetila da mi je falilo da jedem i da se obučem. Mi nismo funkcionisali - objasnila je Hećo.
Kad sam se ja rodio, on je tada počeo da vrda. Bojan je imao sve do ptičijeg mleka. On je bio anđeo prema Bojanu i Jasmini. Boško sprmio limuzinu za Jasminu kada je izašla iz porodiliša. On je nju varao i bio je odvratan. Jasmina je smatrala da je bolje da mi deca pate, nego da budu uz divnog i bajnog oca, jer on nije takav - kaže Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NJIHOV FLERT JE JAČI OD SVIH VEZA: Miki iskreno progovorio o Rebeki, pa MNOGE IZNENADIO OVIM! (VIDEO)

Priča je krenula drugim tokom, a Bane je pričao o bivšoj devojci sa kojom je bio sedam godina, a kako je na to reagovala Zerina pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'