AKTUELNO

Sukob mišljenja u Beloj kući.

S različitim neobičnim pojavama učesnici "Zadruge" susreću se već četiri dana unazad, a Veliki šef danas je zadrugarima poslao novo pismo u vezi sa zadatkom koji su i sami učesnici, ali i gledaoci, proglasili najzanimljivijim, ali i najtežim do sada.

Foto: TvPink Printscreen

Danas je već četvrti dan otkako ste na specijalnom zadatku u okviru kojeg treba da ignorišete neobične pojave. Od početka zadatka do danas su se u vašem malom gradu dogodile 22 neobične pojave i moramo da priznamo da je veliki uspeh to što ste napravili samo dve greške od tri dozvoljene. Ovim putem želimo da vas obavestimo da je važno da budete skoncentrisani i oprezni sve do sutra u 18h, kada se ovaj zadatak završava. Znajte, neće biti lako, jer nikada ne znate šta sledi i šta se sve može dogoditi u "Zadruzi" pre nego što se ovaj zadatak završi - pročitala je Andrijana Radonjić pismo Velikog šefa, nakon kojeg je započeta diskusija u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

I dok su pojedini zadrugari apelovali na svoje cimere da izdrže sve izazove, kako bi zadatak sutra bio proglašen uspešnim, drugi su rekli da neće ići protiv sebe zarad kolektiva u koji ne veruju. Među njima je bio i Bane Čolak, koji je otvoreno više puta ponovio da će, ukoliko uđe njegova majka, prekršiti ovaj zadatak.

- Ako ovde dođe, ja ću prekršiti zadatak, šta je problem? Baš ću to da uradim! Pop*šam vam se na kolektiv - rekao je Čolak, na šta mu je Sanja Stanković odbrusila:"Ne s*ri".

Foto: TvPink Printscreen

Svoju raspravu nastavili su u spavaćoj sobi, a u raspravu se uključila i Sanjina devojka Jovana Tomić Matora.

- Devet meseci sam nosio maske, radio sve za kolektiv i sad neću, ako mi uđe mama! Šta je problem?! - vikao je Čolak, kojem je Sanja objasnila da nije u redu da u više navrata ponavlja da će prekršiti zadatak ukoliko u "Zadrugu" uđe njegova majka Jasmina, budući da na taj način daje ideje Velikom šefu, koji se potencijalno može postarati da zadrugarima dodatno oteža obavljanje zadatka.

Foto: TvPink Printscreen

U žaru svađe pale su i ružne reči, a šta su sve jedno drugom rekli pogledajte u nastavku:

D. T.

#Andrijana Radonjić

#Bane Čolak

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'