AKTUELNO

Još jedan ozbiljan razgovor je prošao bez svađe.

Tokom večerašnje emisije Lepi Mića, Marija Kulić i Zorica Marković su komentarisali nedavni raskid Lune Đogani i Marka Miljkovića. Luna nije htela da komentariše sve ono što su oni rekli, ali je imala potrebu da kaže svom dečku da nije trebalo da dozvoli da ga ona moli za drugu šansu na način na koji je to uradio. Njih dvoje su se pomirili, ali ostali ukućani su dali sebi za pravo da osude takvo ponašanje Miljkovića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je, nadajući se da je ostali zadrugari ne slušaju, kritikovala Marka dok je on imao spreman odgovor za takvo ponašanje.

Problem je što si nesigurna u sebe. Nema veze, promeniće se to valjda. Zapitaj se malo koji ćeš ti meni k*rac u životu. Moje bivše nikada nisu iste. Moraš to da znaš. Tvoja sumnja nam ne da mira - govorio je Marko.

Đoganijeva je imala potrebu da spomene bivšeg dečka Slobu Radanoviću, te je navela da zbog njega nije sposobna da veruje u ljubav, pa zbog toga sumnja u iskrene emocije Miljkovića.

Pitam se stalno i nemam odgovor. Ne poklapaju mi se nekako kockice. Znam da me voliš, ali nekako mi ne ide. Zbog toga tebe pitam za bivše devojke, nešto tu smrdi. Kako to da sam ja drugačija od svih njih. Moram da ti spomenem Slobu. Ja sam čoveka volela milion posto, kleo se u mene i šta je uradio... Pogledaj kako se završilo, pričao je sve najbolje - govorila je ona.

Luna je potom otkrila Marku da će biti sigurna u njegova osećanja tek kada napuste rijaliti.

Sve dok smo ovde ja ne mogu da ti verujem. Ja ću u tvoju ljubav tek verovati ako ostanemo zajedno napolju. Tada ću biti tvoja 1000%, dok smo ovde, ne mogu. Znaš i sam - priznala je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Takav stav može samo komplikacije da nam napravi. Sve je to povezano - rekao je Marko.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'