AKTUELNO

Predstoji im ozbiljan razgovor.

Tokom prethodne noći obelodanjeno je da postoji tajno pismo koje je Dragana Mitar stavila u džep Nenadu Aleksiću Ša. Za sada nisu poznati detalji šta je pisalo u pismu osim jednog dela - "Je l' imaš nešto da mi kažeš?". Reper je zataškao sve ovo i rekao je da je tu ceduljicu zapravo napisala Mina Vrbaški, što nije tačno.

Foto: Pixabay/TvPinkPrintscreen

Ova vest je i te kako potresla Jovanu Tomić Matoru, jer joj je Ša ovo prećutao. O svemu ovome su Tomićeva i Sanja Stanković pričale sa voditeljem Ognjenom Amidžićem i otkrile mu šta je sporno u njihovom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

Meni Nenad nije rijaliti drug. On je uvek bio za mene, ja za njega. Sve je počelo sa tim kada sam se ja vratila iz zatvora. Naravno da mi je bilo čudno što je Marko bio tu, a nije moj drug Ša. Pitao me je samo kako sam. Došla su pitanja novinara. On je sam krenuo da priča za tu ceduljicu. On je rekao kako je Jelena Krunić zaljubljena u njega, kako ona prati svaki korak. Kao, kako je Mina napravila ceduljicu i namenila je Marku - započela je Matora.
Meni je bilo čudno kad je Jelena rekla da je to pismo Dragana napisala, a ona to nije demantovala. On je rekao kako to nije ceduljica koju je napisala Dragana već Mina - dodala je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne tražim da se on meni pravda, ali sam osetila potrebu da treba na bilo koji način da mi suflira. On je juče bio besan, pljuvao je kako on mora da se pravda. Krunićka je pričala sve to. Ja i dalje verujem da postoji razlog zbog čega on to meni nije rekao - nastavljala je Matora da objašnjava.

Osim toga, Matora je dodala da repera poznaje već pet godina i da je svoj rođendan pravila kod Ša i njegove supruge Ivane.

Ja sam svoj rođendan slavila kod njega i Ivane. To je treći čovek koji je meni najbliži... Ma bilo koji signal da mi je dao, ja bih ukapirala - otkrila je Matora i dodala da im predstoji jedan razgovor kada se situacija primiri.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: JAČA SAM NEGO IKAD! Luna oplela po Staniji i Tomi, pa svima poručila: Neću im dati da mi skinu OSMEH S LICA (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'