AKTUELNO

Poveli ozbiljan razgovor.

Odnos između Stanije Dobrojević i Vladimir Tomovića od početka rijaliti programa "Zadruga 2" ne prestaje da intrigira javnost. Iako njih dvoje još uvek nisu zvanično u vezi, ophode se jedno prema drugom kao da jesu.

Njih dvoje su pobegli daleko od očiju svih zadrugara u Rajski vrt kako bi porazgovarali o svom odnosu, ali i o drugim zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Nebitno jesmo li se mi poljubili ili nismo. Ti si zauzet dečko i to je to - prebacila je Stanija Vladimiru već na početku samog razgovora.

Najčešće svađe koje su imali ovi golupčići bile su zbog Lune Đogani, budući da je na samom ulasku Vladimir pokazao simpatije prema njoj, a današnjom se čini su okončali sve nedoumice.

Ti imaš veliki problem! Ti hoćeš problem sa mnom svakog dana. Doći će kraj. Zbog čega si ti to rekla. Ko si ti da igraš okolo? Jesi li ti normalna? Ti definitivno hoćeš da mi završimo? Dve osobe si mi zakačila, ima ih 50, testiraj ostale. Ko si ti da testiraš ljude protv moje volje. Ne moraš protiv mene - uzvratio joj je žestoko Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričamo o ženskoj osobi. Mene je interesovalo da je otvorim do kraja. Ako je ljubomora i posesivnost, onda probam neko drugi i toga nema. Sad mi je sve jasno. Žena me nazvala da sam zlo, valjda imam pravo da istražim do kraja. Jesi li ti to ljubomoran, zbog igre? - upitala je Stanija, na šta je Vladimir dao pozitivan odgovor i dodao:
Ako želiš da budeš muško u našem odnosu, e pa ne možeš - odbrusio joj je Crnogorac.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledao njihov ceo razgovor pogledajte u narednom video-snimku.

Pročitajte još: JEDVA SE DRŽALA NA NOGAMA: SAHRANJEN OTAC ANE KORAĆ, ONA SE GUŠILA U SUZAMA, tešili je ovi bivši zadrugari! (FOTO)

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'