AKTUELNO

Nije mogla da veruje da ovo nije ispoštovao!

Sedma sila je u emisiji ,,Pitanja novinara" raskrinkala mnoge ukućane, a na meti bila je i Stanija Dobrojević koja i dalje privlači pažnju javnosti otkad se usudila da baci krst u jezero koje joj je poklonio njen, sada već bivši dečko, Vladimir Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je nikako nije opravdavalo je to što nije hrišćanski da to baca u vodu i što ništa ne može da opravda njen postupak. Ona je otkrila zbog čega je bila izrevoltirana, pa priznala koliko se nadala njegovom dolasku za njen rođendan.

Ne znam zašto je uradio to što je uradio, tako da... sve je kod mene zaključano što se tiče njega. On zna da je taj krstić napravljen u radionici. Lepo je to sve, ali sam tražila osvešten krstić. Bila sam povređena, s obzirom na to da sam dobila onakve poruke za rođendan. Osećala sam se da me je izdao. Rekao je da ako ne uđe do mog rođendana u Zadrugu, rekao je da će da preleti samo da me vidi. Čak i ako smo raskinuli, mogla je neka poruka da mi stigne od njega - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Dobrojevićeva je na pitanja novinara odgovarala bez dlake na jeziku, pa je isto tako otkrila i ko joj se u Beloj kući nimalo ne dopada.

Luna, David, Ana, Sanja, Bane i Ljuba. Neka bude to to za sada - rekla je Stanija.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'