AKTUELNO

Nije mogla da veruje!

Zadrugarka Jelena Krunić je prethodne noći napravila opšti haos u Beloj kući, pa je završila u zatvoru zbog nedoličnog ponašanja, a sve zbog Filipa Reljića koji je pred svima priznao da ne želi da bude u vezi sa njom i da je raskid neminovan.

Foto: TvPink Printscreen

To je nju pogodilo, pa je histerisala i bacala sve pred sobom, a onda je u toku dana hladne glave odlučila da porazgovara sa Ivom Grgurić u garderoberu, koja joj je otkrila šta je čula. Krunićka nije mogla da veruje da je njena veza sa Filipom bila samo još jedna iluzija, pa joj ispričala koliko je on izbegavao prisnost sa njom.

Kad sam bila u izolaciji, čula sam kad je rekao da ne zna kako da te ostavi. Pred svima sam rekla da je kriv što ide da priča drugarima, umesto tebi da kaže. Sa svima njima je pričao o tome - rekla je Iva.

Foto: TvPink Printscreen

On je hteo da pričamo, ja sam mu rekla da nema potrebe. Da mene majka gleda koja je jedina kući, nema nikog, zna situaciju sa mojom braćom. Da ona gleda kako ja padam... Koliko, bre, on ima godina? On koji je prvi bio u fazonu da ne može da me uhvati za du*e zbog kamera. Nije hteo da se tušira sa mnom - rekla je Jelena.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

K. R.

#Jelena Krunić

'