AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta sluša.

Ono što je zasigurno šokiralo javnost jeste postupak Zerine Hećo, koja je prethodne noći odlučila da obrije svoju glavu kako bi privukla pažnju javnosti i na taj način obezbedila sebi boravak u Beloj kući.

Njen bivši dečko Bane Čolak bio je zaprepašćen i vidno iznerviran kada je ugledao svoju bivšu devojku u tom izdanju, a svi u kući su komentarisali kako je ovo samo još jedan njen potez da u javnosti izazove burne reakcije.

Foto: TvPink Printscreen

Gledajući je u tom izdanju, Čolak se prisetio svega što je proživeo sa njom pre samog ulaska u Zadrugu 2, a o tome je pričao sa Stanijom Dobrojević koja ga je u neverici slušala.

Ja sam joj slepo verovao, ona mi nekad kaže gde ide i ja sam joj uvek verovao. Bukvalno zaspim i kad stigne, stigla je. Moža ja jesam grešio, ali... Sinoć kad sam je video, nije mi bilo dobro. Onda sam joj govorio da je dobra riba i tako to, a plakalo mi se kao kad je ona plakala. Ja nisam mogao da verujem da će ovako nešto da se desi i da ću sve ovo da preživim... Moja mama slavi rođendan, ja treba da odem na jedan dan u Užice, a ona plače. Kaže mi: ,,Nemoj ljubavi molim te da me ostavljaš na jedan dan". Plače ona, plačem ja. I ja odem kupim joj kafu, krenem i vratim se. Crkavam, ne mogu da je ostavim. Bolesno! Ona je kukala i plakala i kad me videla posle pola sata, ona je bacala sve po stanu, grlila me, ljubila me. Ja sam je kući doveo, upoznao je sa mojom mamom - pričao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Ili je sa tvoje strane to bilo samo ili ona isto samo krije - rekla je Stanija.

Šta je još Bane ispričao, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

#Stanija Dobrojević

'