AKTUELNO

Blogerka je dala svoje mišljenje o ljubavnim parovima.

Tradicionalno, nedeljom veče voditelj Ognjen Amidžić posećuje zadrugare i sa njima vodi intervjue o temama koje su obeležile prethodne dane. Prva ukućanka koja je probila led je bila Luna Đogani. Ona je otkrila Ognjenu da joj se Nataša Moskva poverila da se njoj zapravo ne sviđa Lazar Jeremić, već Jovica Putniković.

Ja ne znam kakav on ima odnos sa Natašom, oni se ljube, grle, maze, ali nisu u vezi. On je za 10 dana odlepio za njom. Da ne očekuje mnogo da se ne bi razočarao, jer svi nisu kao on. Ona mi je jutros u salonu rekla ako ona večeras ostane da će ona da prizna da se njoj sviđa Joca i kako je to duže vreme tako, ali ona to nije htela da kaže zbog Miljane i Mine. Ona mi je rekla da je to rekla Joci i Lazaru. On će videti klip na kome će sve da sazna. Ja protiv nje nemam ništa, ali to nije okej prema Lazaru, on to nije zaslužio - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je blogerka otkrila šta misli o Lazaru i da li njega vidi kao potencijalnog dečka, koji bi mogao da zameni Slobu Radanovića.

Tu su postojale emocije, ali ih je on sakrio. Ja sam njemu od starta dala do znanja da ništa ne pokušava. Ne samo on, nego svi muškarci. Ja znam da sam se njemu svidela, osetila sam to. Ne želim da me ljudi spajaju u te trojke. Ne želim da me spajaju sa muškarcem koji ima devojku kraj sebe. Što se mene tiče, on mi se ne sviđa kao muškarac kraj koga bih mogla da budem - kaže blogerka.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je zatim upitao Lunu šta misli o rijaliti paru Staniji Dobrojević i Vladimiru Tomoviću, a nakon toga je prokomentarisala odnos svog brata Adama Đoganija i Marijane Zonjić.

Mislila sam na početku da su oni fejk. Sad vidim da su se zagrejali jedno za drugo. Vlada se baš promenio, kada je pored Stanije, on je samo fokusiran na nju - prokomentarisala je Luna odnos Stanije i Vlade.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Uporan je, ali nije zaljubljen. Njemu je potrebna devojka sa kojom može da se priča, mazi. Svima nam je lakše kada imamo nekoga kraj sebe. Previše mi je jednostavna, nije mi inteligentna, pametna. Ne vidim je kraj svog brata - objasnila je Đoganijeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte još: Njoj nije stalo do tebe, ovo je rijaliti! Luna tešila Lazara nakon njegovog saznanja DA JE MOSKVA BACILA OKO NA JOCU! (VIDEO)

Ognjenov razgovor sa Lunom pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'