AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta čuje.

Nakon što je Miki Đuričić pokušao da pomiri Rebeku Popović sa Markom Petruševićem Petrućijem, što mu i nije pošlo za rukom budući da zadrugarki smeta odnos njenog bivšeg dečka sa Marijanom Zonjić, otvorio je dušu Rebeki i priznao šta mu sve Suzana Perović brani.

Foto: TvPink Printscreen

Iako im je veza turbulentna i trebalo je mnogo vremena da priznaju da su zajedno, jer Suzanu kod kuće čekaju muž i deca, Miki je Popovićevoj ispričao zbog čega dolazi do problema, kao i to šta mu sve Suzana brani.

Foto: TV Pink Printscreen

Volim ja nju, zaljubljen sam! Ja njoj kažem da se blamiramo, da zameramo sve živo jedno drugom. Ja nisam frajer koji je ljubomoran, meni su smetale stvari koje je ona meni branila, a onda ih je radila. Čovek sa kojim sam ja u svađi, ako ti se on obrati, ti mu odgovori, nema ona šta da priča sa Stanijom. Pet sati ona priča sa njom - govorio je Miki i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

To je žena sa kojom sam u vezi. Zajedno imamo 95 godina, a svađamo se kao dva debila. Ona meni ne da hranu da dam drugima kad imam viška, sve gleda kad nekome dam. Ono veče kad sam tebi dao parče torte, odmah je skočila i pitala me kome sam sve dao. Nisam hteo da kažem da sam dao tebi, jer bi posumnjala nešto - poverio joj se Miki.
Eto, tako i ja Marku objašnjavam, isto tako - izjavila je Rebeka.

PROČITAJTE JOŠ: LUNU RASPAMETILO ONO ŠTO JE DOŽIVELA OD MARKA: Kada se vratila na ostrvo počela da VRIŠTI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Marko Petrušević

#Miroslav Miki Đuričić

#Rebeka Popović

#Suzana Perović

#Zadruga 2

'