AKTUELNO

Mislio je da neće biti iskrena.

Zadrugar Miki Đuričić je od samog starta svog učešća u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima bacio oko na Rebeku Popović, a njih dvoje su mesecima bili u prisnijim prijateljskim odnosima gde se mnogo spekulisalo o tome da li će priznati svoje emocije.

Međutim, oni su nakon žestoke svađe odlučili da se distanciraju, a tada je svako krenuo svojim putem. Otkad je Đuričić uplovio u ljubavnu romansu sa pevačicom Suzanom Perović, Rebeka je započela strasnu vezu sa Markom Petrućem koji ju je izigrao i počeo sve više vremena da provodi sa Marijanom Zonjić.

Miki je tada odlučio da se šali na njen račun, pa se prisetio svega što su proživeli zajedno.

Foto: TvPink Printscreen

Znate šta je pričala. Pre, ja hoću da joj dam parče pice ako je gladna, a ona koja se naljuti na mene. Sad jede iz kontejnera. Rekla mi je onda: ,,Ja da nađem dečka u rijalitiju i da imam se*s, ubila bih se". Predstavljala se kao gradska riba, voditeljka, a pojma nema ništa. Ona se predstavila kao gradsko dete, trebalo mi je dve nedelje da provalim ko je ona u stvari. Da si se držala neobavezne veze, gde si posle priznala da si zaljubljena, kako ćeš posle svega ovoga kad se smuva sa tvojom drugaricom? Šta ćeš uraditi? Kako se osećaš? - pitao je Miki.
Osećam se bezveze. U njega sam razočarana više nego u nju, to je ona - rekla je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mislim da hoće da ti napakosti Stanija, namerno hoće da se njih dvoje smuvaju. Da ti vrati zbog onog vašeg zajedničkog dečka - rekao je Miki.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

#Rebeka Popović

'