AKTUELNO

Mislio je da ga niko neće prepoznati.

Porodica učesnika Anđela Rankovića pred milionskim auditorijumom izjavila je da se javno protivi njegovoj vezi sa pevačicom Teodorom Džehverović.

Njegova majka Ljiljana Ranković kao i ujak Predrag Ranković su na početku njihovog učešća u najpopularnijem rijalitiju savetovali svog miljenika da se kloni nje, ali ljubav između njih dvoje bila je jača od svih koji su pokušavali da im se suprotstave.

Rankovići su, osim toga, prestali i da se oglašavaju u medijima, a reči podrške za Anđela upućivali su samo u video-klipovima koje su svi zadrugari dobijali za vreme praznika.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, regularna učesnica postala je i njena majka Gordana Džehverović, a koja je od svih ukućana dobijala samo pohvale za održavanje čistoće u kući.

Kako su putem društvene mreže ,,Fejsbuk" gledaoci komentarisali njenu raspravu sa Macom Diskrecijom na tu temu, Anđelov ujak Peđa najoštrije je osudio Gocu, a njegove reči nisu bile nimalo prijatne.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ološ ološa! Umislile da su mnogo bitne! - napisao je Anđelov ujak Predrag.
Još da zna da opere sudove sa deterdžentom! Nego pere samo sa vodom! Svi će se zaraziti! Fuj! - dodao je Peđa u komentarima na zvaničnoj fejsbuk stranici ,,Zadruge".

Iako su mnogi pozitivno pisali o Gordani, Ranković je imao samo destruktivne kritike na račun Džehverovićke, koja je u Zadrugu ušla kako bi javno blagoslovila ljubav između Anđela i Teodore za koju veruje da će imati blistavu budućnost.

K.Ristić

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Predrag Ranković Peconi

'