AKTUELNO

Mislio je da ga niko neće prepoznati.

Slobodan Radanović uveliko nastupa kako u našoj zemlji, tako i širom regiona, pa se isto tako nalazio u svakakvim situacijama koje su činile da se oseća prijatno, ali je bilo i onih negativnih kritika na račun njegovog učešća u Zadruzi.

Foto: TvPink Printscreen

Ova Pinkova zvezda bila je juče gost u humorističkoj emisiji ,,Kontravizija", a voditelj Lav Pajkić imao je mnogo zanimljivih pitanja za svog sagovornika. Kako su se osvrnuli na temu njegove popularnosti, on je bio vrlo ponosan kada je priznao da mu se život promenio iz korena, a ispričao je i anegdotu koja je iznenadila je sve, ali i nasmejala.

Imao sam jednu veoma smešnu anegdotu skoro kad sam bio u Frankfurtu. Pomislio sam da taman mogu da se opustim, niko me ne poznaje, međutim prilazi mi jedna žena i pita me: Jesi li ti onaj Sloba što je glumio u Zadruzi? - ispričao je kroz smeh Sloba.

On je pre mesec dana objavio i svoju novu pesmu pod nazivom ,,Nepristojna ponuda", a kako je i njegova supruga Kristina Kockar krenula njegovim stopama, pa i ona objavila pesmu, voditelj ga je upitao da li i on u ovoj pesmi opisuje svoj život.

Foto: TvPink Printscreen

Pa, pesma nije nikome posebno posvećena. Jeste da se zove ,,Nepristojna ponuda", ne znam kako to ljudi mogu da protumače, ali stvarno nema veze sa mojim životom - rekao je Sloba.

K.Ristić

#Sloba Radanović

'