AKTUELNO

Pevač pokušava da istraje u misiji i svima obezbedi mesto za spavanje.

Zadrugari su se zbog specijalnog zadataka koji su dobili od Velikog šefa preselili u sudnicu i pab gde će boraviti dok se ovaj izazov ne završi. U sudnici gde borave kauboji, došlo je do žestoke svađe među zadrugarima jer nisu mogli da se dogovore gde će ko od njih da spava.

Toma Panić je dao predlog da muški deo ukućana spava na jednoj strani, a ženski deo ukućana na drugoj. Kako je bilo 15 kreveta, a zadrugara koji treba da spavaju u sudnici 18, nastala je velika pometnja. Stanija Dobrojević i Lepi Mića su ušli u verbalni sukob jer nisu mogli da se dogovore ko će sa kim da spava.

Foto: TvPink Printscreen

Ljudi samo gledaju sebe. Mića je dobio krevet od Baneta, a onda je bacio i moj i njegov krevet i otišao da pljuje Brendona. To je ružno. Mićo, tebi je Bane dao krevet i ti si izašao - vikala je Stanija.
Ne mogu ja uzeti krevet, treba svi da spavamo. Nisam ja u pitanju, moramo svi da imamo da spavamo - pokušao je Mića da objasni Staniji, ali bezuspešno.
Ne mogu ja spavati sa Marijanom na jednom krevetu, da bi ti bila sama. Ma hajde bre - vikala je Dragana ljutito na Staniju.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: IGRA RIJALITI SA MNOM: Matora RAZOČARANA u Ša, a onda je spomenula njegovu suprugu Ivanu! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Stanija Dobrojević

'