AKTUELNO

Pevač smatra da nije korektno što se druži sa Pantovićevom, jer ona govori negativno o Davidu.

Lepi Mića je tokom večeri prišao Ani Korać kako bi je posavetovao da nije korektno da se ona druži sa Ljubom Pantović, koja na svakom koraku pljuje Davida Dragojevića, a pritom je ona i majka, bivše devojke njenog dečka.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj zadrugar je skrenuo pažnju Ani da ne bi trebalo da pričaju i da bi to trebala da joj kaže, jer Koraćeva nije u dobrim odnosima ni sa Stanijom Dobrojević zbog njene drugarice Soraje Vučelić.

Foto: TvPink Printscreen

Ana, ja ti kažem kao drug, nemaš ti šta da pričaš sa njom (Ljubom). Ona tvog dečka vređa. Treba da joj kažeš: "Izvini, pošto odnosi mog dečka i tebe ne mogu normalni, da me narod ne bi pogrešno shvatio. Tebi Stanija ništa nije uradila, nije ti rekla ružno slovo i ti sa njom ne govoriš, a ova ti dečku j*be mater i ti se sa njom družiš - pričao je Mića Ani.
Da, to si u pravu. Meni se to ne sviđa, to je odvratno - odgovorila mu je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Da li će Ana poslušati savet, njenog rijaliti prijatelja i da li će se suočiti sa Ljubom i reći joj sve u lice, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: NIGDE NE ŽURI: Lepi Mića savetovao Zolu kako da utvrdi da li je Miljana žena njegovog života, a evo šta mu je rekao! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ana Korać

#Lepi Mića

'