AKTUELNO

Nije joj dao da više govori o ovoj temi!

Pošto se emisija ,,Igra istine" završila, Stanija Dobrojević i Lepi Mića ušli su u konstruktivnu raspravu. Do rasprave je došlo jer je Stanija optužila Ljubu Pantović da svoju ćerku, Aleksandru Subotić podvodi muškarcima za novac.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si majka, ženo bolesna! Ne zna se ko je gori, da li dečko koji ju je izdao ili majka koja joj želi u životu da se sa čikama voza po Beogradu u kom već autu i da se j*b za šta? Za kesu Luj Vitona da kači na Instagram. To rade te što rade! Je l' to uspeh u životu? I da šmrče i traži cipelice od 2.000 evra! Ljuba je poremećena žena, koja ne shvata da decu treba slati u školu! Majka joj želi da se bavi prostitucijom - izjavila je histerično Stanija.
Ti si pljuvala i p*šala se po njoj! Druženje Sandre i tebe nije prirodno! Govorila si da je k*rva, svašta za nju - uzvratio joj je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla sam da ima dete sa majčinim dečkom, nemojte mene da pravite ludom, ja gađam samo istinom, činjenicama, a ona mene kamiondžije, Darko Milićević, Čabarkapa - nastavila je Stanija, pa ju je prekinuo Lepi Mića.
Šta mi to govoriš? Ja sam se svađao sa njom zbog tebe - odbrusio joj je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'