AKTUELNO

Nikad žustrija svađa!

U Beloj kući nastala je opšta pometnja kada je voditelj Milan Milošević u emisiji ,,Pitanja gledalaca" postavljao pitanja na koja je javnost žarko želela da sazna odgovore.

Tako je pitanje bilo upućeno Ljubi Pantović koje se odnosilo i na Staniju Dobrojević: Zašto si isfrustrirana zbog Stanije? Da li je to zbog toga što je ona izabrana za najbolju osobu u Zadruzi?

Ja samo mogu da kažem da ona nije jedina koja je isfrustrirana zbog toga što me narod podržava. Ona je podmetnula priču da se ja je*em sa kamiondžijama po Americi. Volela bih da se to sve ispriča na poligrafu - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Miki Đuričić nije mogao da ostane imun na ova izlaganja, pa je zbog njegove iskrenosti nastao opšti haos u Beloj kući.

Ja sam rekao po mom mišljenju ona nije primer devojke na koju treba da se ugledaju. Ja sam poznat po tome što nemam sujetu. Prvi ću ustati i pohvaliti Staniju. Ali, ako neko na podmukli način nešto radi, pa napada indirektno...Ovde nije niko glup. Šta predstavljaš ti ovde?! - pitao je Miki.
Moje zanimanje je da sam diplomirani ekonomista. Ja sam napravila od sebe to što jesam zahvaljujući golim fotografijama! - priznala je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Želim svima da dobiju dečicu kao što smo mi! Hajde, molim te! - rekao je Đuričić.
Ja sam jednom videla Mikija. Drugo, možda je frustracija krenula kad me je narod izabrao za najbolju osobu ili je Vladimir problem što mu je skinuo verenicu. Što se tiče Ljube, ona ima frustracije. Ti lažeš! Pazi, da ti se ne po*ebe ćerka opet sa nekim! - odbrusila joj je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ćao, deda Žiko! Ja imam divnu unuku, ne hvataj se za tuđu decu! Ti ni decu nemaš, pitanje je da li ćeš imati! Prelaze preko tebe, ti si ta koju ka*aju! - vikala je Ljuba.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ljuba Pantović

#Miroslav Miki Đuričić

#Stanija Dobrojević

'