AKTUELNO

Nije mogla da je odbrani!

Zadrugari su u poslednjih nekoliko nedelja sve češće pominjali bivšu učesnicu Zadruge 2, Staniju Dobrojević, a sve zbog veze i odnosa koji je imala sa Vladimirom Tomovićem.

Svima je poznato da su u prethodnoj sezoni sa njom bile dobre drugarice Marijana Zonjić i Maja Marinković, iako je bilo mnogo spekulacija o tome kako Dobrojevićeva nije ispala korektna prema njima u spoljnom svetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Zonjićevoj je ipak zasmetalo to što smatraju da je Stanija zla, a kako je Maja istakla da joj se njen bivši dopada, osetila je potrebu da je iskritikuje i stavi joj do znanja da nije toliko iskrena kao što priča.

Ti non-stop potenciraš da ti se sviđa Vladimir. Saški si rekla da si zaljubljena - rekla je Marijana.
Nije tačno, rekla sam da mi se sviđa. Ja sam sa Stanijom ostala u korektim odnosima. Ja radim ono što ja hoću - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Celo veče ste pričali o njoj kako je zla - rekla je Marijana.
Ja sam je odbranila, rekla sam da nije zla i da je dobra osoba! Ermina, jesi ti rekla da je ona zla osoba? - rekla je Maja.
Ja sam rekla da to mislim, to je neko moje mišljenje - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da ja nisam branila nju večeras, a jesam! Iznervirala si me zato što sam bolesna, a ti me prekidaš. Komentarišu mene zato što sam najbolja riba i svi mene komentarišu - rekla je Maja.
Ti kažeš da nju gotiviš, a prošle godine si sve najgore pričala o njoj - rekla je Marijana.
Ona je meni draga, mi smo u ,,Narod pita" sve izgladile, nismo u dobrim odnosima, ali smo korektne - rekla je Marijana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'