AKTUELNO

Nikad bučnija svađa!

Zadrugari su danas imali sastanak u toku koga su morali da odluče ko će od njih biti kažnjen s obzirom na to da je juče čak 16 stanara spavalo preko dana, iako je dozvoljeno da spava samo njih petoro.

Foto: RTV Pink

U toku sastanka dogodilo se više oštrih svađa, a najbučniji su bili Slobodan Radanović i Luna Đogani, koji su se svađali sa Saškom Karan, Anom Korać, Kristinom Kockar, ali i ostalim zadrugarima.

Slobodan Radanović u nizu svađi sa Saškom Karan bacio je flašu, odgovorio na komentar svoje supruge Kristine Kockar i izašao napolje, a samo nekoliko sekundi kasnije, Luna se posvađala sa Anom Korać sa kojom je ranije imala odlične odnose, a koja je jedna od najboljih rijaliti drugarica supruge njenog dečka, Kristine Kockar.

Foto: RTV Pink

E baš hoću da pričam! Može mi se! Tebi se ne može, meni se može! Luna, da li ti brani neko nešto?! Možeš da sediš na krovu ako hoćeš, to je tvoja stvar! - govorila je Ana Luni koja se na nju naljutila, jer joj je kako blogerka smatra, Ivanjičanka oduzela reč.
Što ti se može? Ti si bitnija od mene?! Debilko jedna! Sram te bilo! Tako meni da se obraćaš! Glupačo jedna! Marš! - rekla je Luna Ani, a onda je izašla napolje.

Foto: RTV Pink

Eto, Luna i Sloba samo kada se naljute znaju da izađu. Marš bre balavice! Neka ti tata duva! Neka ti duva tata! - vikala je Saška Karan po kući, a zatim je to isto rekla i Luni kada je za njom izašla napolje.

Luna i Sloba su zatim razgovarali o svemu što se desilo na klupi u dvorištu, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Luna Đogani

'