AKTUELNO

Sukob sa Miljkovićem ih još više zbližio.

Posle Marije Kulić, sa voditeljem Ognjenom Amidžićem razgovarale su Dragana Mitar i Maja Marinković.

Dragana i Maja u poslednje vreme su postale veoma bliske drugarice, što su i večeras potvdrile. Sukob sa Markom Miljkovićem ih je još više zbližio, te su o tome i večeras pričale. Maja se prvo dotakla o prvoj nominovanoj za večerašnje izbacivanje iz Bele kuće, Dorotei Jovanović, za koju je rekla da između njih dve definitivno ne može doći do pomirenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kratko, ali slatko. Generalno smo se družile, sad smo se distancirale i to je to. Ja nikada neću reći nijednu ružnu reč o toj devojci. Desila se kap koja je prelila čašu, ona je mene ogovarala, ali da se mirimo nešto, to ne - započela je Maja.
Pravo da ti kažem, ja sam ovim zadnjim vređanjem zaista u šoku. Ne znam šta mu se desilo, sad vidim da se posvađao i sa najboljim drugom (Tomom Panićem). Kad god pokušam da se sklonim iz te priče, on me nekako pecne, ali to govori o njemu. Nema više šta da mi kaže, pa mi zadaje tako niske udarce, ali ja ću se truditi da što se tiče tih vređanja i ružnih reči da se više ne izgovaraju. Nerviraju me neke gluposti i laži o meni što izgovara. Kad god pokušam da se ugasim, konstantno ima neki problem, mi ni ne pričamo van crnog stola da bi rešavali nešto, ali mislim da je on taj koji treba da se izvini meni, a ne ja njemu. Zaista sam ga gledala kao druga. Sa moje strane, on je prvi počeo, ne volim ljude koji lažu, za mene je on klasičan folirant, mislim da sve radi planski, programirano i to će se videti na kraju. Ne mogu da verujem da je čovek krenuo sam protiv svih. Za mene je on mnogo loš čovek i iskreno mi je žao što sam mu bila drug dva meseca ovde - ispričala je Dragana o Marku.

Foto: TvPink Printscreen

Kad je ušao u kuću, meni se on mnogo dopao, ali se na kraju ispostavilo da je samo igrao igru sa devojkama. Iskoristio je situaciju, generalno mislim da je jako loš čovek. Imali smo raznorazne sukobe, ali trudila sam se da ga ne komentarišem i sad na konto toga ponižava sve žene u kući. Smatram da je ženomrzan, čak i veza sa Lunom je igra, kao što se sinoć izlanuo, pa se zbunio onda kad su ga pitali. Lunu boli to što je ona u ovom slučaju treća. Ona generalno nije loša devojka, ali nju samo boli što ona od početka nije prva sa njim. Ja sam bila zaljubljena u njega, ali kada sam videla kakav je zaista, pao mi je u očima. Mi smo se nešto i napolju dopisivali, pa sam mislila da je takav, ali se ispostavilo, što kaže Dragana, u svakom rijalitiju bio je drugačiji - dodala je Maja.

Potom su se i Maja i Dragana dotakle i Markove devojke Lune Đogani, o kojoj nisu imale ružne reči, ali su istakle koliko Đoganijeva trpi Miljkovića.

Sa Lunom nikad nisam imala neku relaciju ili druženje u kući. Kad sam počela da se družim sa Markom, nikad ništa loše nisam rekla za nju. Ja sam čak i podržavala da bude sa njom, bila sam mu baš prijatelj, gledala sam ga tim očima. Kad se tako ponaša prema prijateljima, kako li se onda ponaša sa partnerkama? Mislim da je Luna tu samo kolateralna šteta - izjasnila se Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

On je sada Lunin dečko i ništa više. On je sada Miško P*ško, ironičan lik, ali je karatkerno veoma slab. Neostvaren je dečko i sujeta ga jede, pa to ispoljava na ženama. On nije imao sa muškarcima sukobe, samo sa ženama. Niti je on odan prijatelj, niti može da bude dobar dečko. Dok ne dođe do svog cilja njegova veza sa Lunom će opstati, ali napolju neće - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TO MI JE DNO DNA, NE MOŽE NIŽE: Stanija ostala ZABEZEKNUTA kad joj je Mića istinu o Moskvi, Dragani i Adamu SASUO U LICE (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'