AKTUELNO

Nakon priznanja da je imala još jednu aferu sa misterioznim gospodinom, Dragana je postala ponovo tema broj jedan u Zadruzi.

Ljuba Pantović odmarala je na krevetu sa Daganom Mitar, sa kojom je pričala o Pavlu Jovanoviću, ali i sve šta se dešava u toj neobičnoj romantičnoj sagi.

Naime, Draganina priča dobila je vetar u leđa onda kada je njen bivši ljubavnik ušao u rijaliti Zadruga 2, ali i od sinoć, kada je javno priznala da je imala još jednu ljubavnu aferu sa misterioznim gospodinom.

Foto: TvPink

Ljuba je htela da posavetuje Draganu, shodno svemu što se desilo, te je jasno stala na njenu stranu, ali se ograničila.

Ako je sve što si ti rekla, istina, moraš da gledaš samo svoje d*pe, jer ovde svako gleda sebe, to da znaš. Ja sam jasno videla neke gestikulacije i čula ono što je on pričao, nisam ja mala i nemam dvadeset godina, zato i kažem sve ovo - izjavila je Ljuba.
Ja sam njega ostavila ovde, meni jedino može da pomogne Siniša ovde. Meni on nije prijatelj. Rekla sam mu još koliko puta da gradi priču bez mog imena, priznala sam i rekla sam da je to bila greška - odgovorila je Dragana.

Foto: TvPink

Da se podsetimo, Pavle je tokom prošle noći zamolio Natašu Moskvu da priča sa Draganom, u nameri da joj prenese poruku da je on tu za nju, kao i da je razlog njegovog ulaska podrška koju je želeo da joj pruži, što bivšu Modelsicu nije mnogo interesovalo.

PROČITAJTE JOŠ: ONA IH JE DOVELA DO SUZA: Višnja imitirala Brendona i napravila haos u Beloj kući! (VIDEO)

U prilogu koji sledi pogledajte kako je to izgeldalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'