AKTUELNO

Imala je buran odnos sa Miljkovićem u Zadruzi.

Gostujući u emisiji "Zadruga - narod pita" Miljana Kulić komentarisala je i Marka Miljkovića, sa kojim je tokom boravka u Beloj kući imala veoma turbulentan odnos. Miljana je iznela i svoj stav o ljubavnoj vezi koju Marko ima sa Lunom Đogani.

Foto: Printscreen Youtube

Tokom svog izlaganja Kulićeva je istakla kako je idealizovala Miljkovića tokom njihovog boravka u prvoj sezoni "Zadruge", jer je bila u drugom stanju, a zatim je rekla i kako smatra da Luna Đogani još uvek voli bivšeg dečka pevača Slobu Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Marko će uvek ostati jedno lukavo stvorenje za mene. Veći uspeh od drugog plasmana u životu nije imao, živi u Luninom stanu, šlepa se uz nju... Mislim da su Kijini fanovi glasali za Marka. On je takav šou napravio kada je bilo finale, da Kijini glasači kažu: "Bravo" i da bi glasali. Bila sam trudna u Zadruzi 1 i dopao mi se fizički, ali sam posle videla koliko je to đubre od čoveka. Više ne vidim ni tu fizičku lepotu, idealizovala sam ga, nije mi ni lep više. On je sve radio da bi se Luna i ja svađale. Milion rasprava između njih dvoje bilo je zbog mene. Ja sam odlučila da igram igru. Ja mislim da ona i dalje Slobu voli - pričala je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'