AKTUELNO

Tenzija među ovim zadrugarima ne jenjava.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Jedno od pitanja je stiglo i za Marka Miljkovića koji je prokomentarisao da bi "mnoge želele da su na Luninom mestu", pa je gledaoca zanimalo na koga to zadrugar misli.

Foto: TvPink Printscreen

Kažeš Staniji da bi volela da bude na Luninom mestu, kako si to zaključio, jer smo mi videli da si ti rekao da ti se Stanija dopada, a ona je na pitanja novinara rekla da joj se ti ne sviđaš - glasilo je pitanje za Miljkovića.
Ima mnogo ljudi koji bi da budu na Luninom mesto, pa me zato zovu Miško. Mogao bih da je izj*bem i šutnem, da nisam sa nekim u vezi. To je moje mišljenje - rekao je drsko Marko.
On je po ulasku rekao da mu se dopadam, on se meni nikad nije dopadao. On je antipatičan. Ovo što je on izjavio, on je odvratan, gadi mi se. Miško - Piško, ne zanosi se, antipatičan si mi, odbojan si mi. Sram te bilo - poručila je Stanija Miljkoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Svađa ovih zadrugara nikako ne jenjava, a Miljkovićeva izjava je dodatno podgrejala tenziju među njima.

Pročitajte još: DODIRIVAO JE PO STRUKU: Zadrugari primetili FLERTOVANJE Stanije i Davida, oni želeli u zemlju da PROPADNU OD SRAMOTE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'