AKTUELNO

Negativne vibracije među zadrugarima.

Nakon igre na jezeru između Mine Vrbaški i Branislava Radonića Brendona došlo je do žestoke svađe. Naime, on je prekoreo Minu što mu je uzela jaja, jer kada nema hranu, on nije svoj, pa je ovo iskoristio kao priliku da joj saspe u lice sve što misli.

Ne voliš samu sebe, povređuješ sebe. Voliš da mafijaš, nisi svesna da si slaba. kačiš se na ljude koji su Aleksandra i David. Đekson došao, ti se se*saš, on otišao. On će te prevariti, ti ćeš doživeti nervni slom. Zla si i pokvarena, puna si gnoja i loja. Stvarno si jadna. Nula si od čoveka. Ti treba da živiš posle rijalitija, a živećeš jako loše - pričao je Brendon Mini, dok te reči nju nisu doticale.

Foto: TvPink Printscreen

Njihova svađa se tu nije zaustavila, Brendon je nastavio da provocira Minu, a ona mu istom merom uzvratila.

Ne želim da se baviti tobom, hoću samo da mi vratiš jaja - zahtevao je Brendon.
Nećeš ih dobiti sada u inat. Brendone ti si osoba koja samo skače - odbrusila mu je.
Ti nemaš ulogu, ljulja ti se druženje sa Davidom i Aleksandrom. Tebi je poljuljan ovde boravak. Šta hoćeš od mene? Ti ne voliš sebe, ne voliš ni ljude oko sebe - vređao je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Marijana OTVORILA DUŠU Cobetu, pa mu priznala kakvu je saradnju imala sa Gagijem Đoganijem, a zbog onoga što je rekla o Čolaku, njemu neće biti dobro! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: D. B.

#Zadruga 2

'