AKTUELNO

Tenzija između ova dva zadrugara ne jenjava.

Tokom prethodnog dana je došlo do žestoke svađe između Tomislava Panića i Nenada Aleksića Ša zbog toga što je Toma želeo da odbrani svog rijaliti cimera Baneta Čolaka o kome je reper pričao negativno.

Foto: TV Pink Printscreen

Čini se da tenzija među zadrugarima neretko dovodi do bespotrebnih svađa, a čiji razlozi nisu dovoljno dobri, što se desilo i ovoga puta. Voditelj i urednik portala Pink.rs, Darko Tanasijević upitao je Ša da objasni svima šta je razlog njihove svađe i šta on misli o svom rijaliti cimeru.

Veoma me iznervirao. Bio je pogrešan trenutak, on u pogrešnom trenutku zna da bocne. Neću da obraćam pažnju na tog momka. Ko je on meni u životu? - Čovek bez imena i prezimena. Nije loš čovek, ne mogu da grešim dušu. On je fan rijaliti progorama, ulazi u bespotrebne konflikte, većinu vremena provodi sam - ispričao je Ša, a onda se oglasio i Toma i izneo svoju stranu priče.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam čuo šta Bane priča, želim da čujem šta svako od njih ima da kaže. Dečko je pun kompleksa, uvek priča: "Ja imam ovo, ono", Ja volim da budem ironičan kada za sebe kažem da nemam ništa. Mislim da su to kompleksi. Ako želiš poštovanje, prvo ga ti moraš dati - objasnio je Panić.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NESREĆAN JE, NEMA MENTALNOG KAPACITETA DA RADI NA SEBI: Brendon nizao uvrede na Tomin račun, a onda mu je ovim rečima ZAPUŠIO USTA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'