AKTUELNO

Mina, Lazar i Savo ga tešili.

David Dragojević i Ana Korać, koji su danima uživali u velikoj ljubavi, tokom noći imali su prvu veliku svađu. Oni su nakon žurke bacali stvari sa kreveta, a Davida je obezbeđenje odmah izvelo u dvorište.

Foto: TV Pink Printscreen

Za njim su krenuli Savo Perović, Lazar Jeremić i Mina Vrbaški koji su pokušali da ga uteše rečima da je to samo trenutna kriza u njihovom idiličnom odnosu. Dok je razgovarao sa cimerima, David se rasplakao.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta sam ja uradio? Ništa! Ušao i kao: "Šta ti je ovo?" - kaže mi Ana. Ništa nisam uradio! Eto joj sve. Ja ne mogu. Nemam snage više. Pred svima ona meni govori i baca. Eto ti... Beži od mene - govorio je David Mini.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam Anu mnogo dobro. Živela sam sa njom. Ana ne pije u životu! Ostavi to za sutra. Tvojim inatom ne možeš da rešiš stvari - savetovala je Mina Davida, a on je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo život, koliko god sam prolazio kroz sve, uvek uz mene nije bio niko. Ceo j*beni život! Ne znam u kazinu gde da se sklonim, da joj ne smetam. I opet, posle žurke, ja dođem i ona me tera. Ja nikome nisam zasmetao. Meni se samo nije išlo u krevet. Ja ništa nisam uradio. Pustio sam je, igrala je... - govorio je David.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Ana Korać

#David Dragojević

'