AKTUELNO

Mina, Savo i Aleksa bili na njenoj strani.

Luna Đogani odlučila je da propusti večerašnju žurku, te je ostala u Hotelu, gde od protekle noći boravi nakon potpunog sloma koji je doživela zbog raskida sa Markom Miljkovićem.

Kod nje su tokom noći dolazili mnogi zadrugari, a među njima bili su i Mina Vrbaški, kao i Aleksa Savić.

Foto: TvPink Printscreen

Na "Zadruzoviziji" ja sam rekla "Maji su ispale bradavice", a on je rekao "Šteta što nisam video" i cerio se kao kreten. Maja je sedela tu pored. Rekla sam mu "P*čko jedna" - pričala je Mina o Miljkoviću.

Aleksa je zatim naveo da Maja Marinković pokušava da se nametne svakom muškarcu u Beloj kući, a zatim je Luna osula paljubu po njoj ali i po svom bivšem dečku.

Ali znaš šta, nije ona bitna. Mogla je bilo koja druga devojka da bude. Mene ne zanima Maja. Ona radi šta hoće, to je njena stvar. Mene je zanimao moj dečko, koji je pored mene ovakve, koja sam mu sve dala i koja sam ovakva, neki muškarci bi poželeli da mogu samo da sednu pored mene, mogu to tako da kažem 100%, da ti pored mene gledaš u drugu devojku i posle u meni da gledaš krivca i da uradiš ovo što si uradio. On zna da sam ovakva bila prošle sezone svaki dan, živeo si sa mnom. I ti dozvoljavaš da se meni ovo ponovo dešava - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNIN BRAT BESAN KAO RIS! Adam Đogani osuo drvlje i kamenje po Marku Miljkoviću posle sve ga što je uradio njegovoj sestri! (FOTO)

Ona je ponovo spomenula i svog bivšeg dečka iz prošle sezone "Zadruge" Slobu Radanovića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Rijaliti Zadruga

'