AKTUELNO

Zadrugari ga tešili.

Dok su ukućani rijaliti programa "Zadruga 2" večeras gledali snimak svađe Davida Dragojevića i Ane Korać, ovaj zadrugar u suzama je napustio sastanak. David je izleteo iz kuće i otišao ispred hotela.

Foto: TV Pink Printscreen

Tamo je sve vreme plakao, a posle nekoliko minuta došla je Zorica Marković kako bi ga utešila. Inače, pre ove situacije, David je urlao u kući na svoju bivšu devojku Aleksandru Subotić. Takođe, on se svojoj nekadašnjoj izabranici unosio u lice, a u jednom momentu popeo se i na crni sto.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi ti sam! Znam da te boli za nju, ti si dobar čovek. Imaš m*da, ja to znam! Sve iznesi, šta te boli k*rac. Biće ti lakše. Boli te uvo! Ovde moraš sada da budeš pribraniji više nego ikad. Hajde idi tamo, nemoj da mi plačeš. Hajde, budi hrabar. Volim te mnogo, plakaćemo sutra - govorila je Zorica Davidu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve sam izgubio! Sve sam radio za nju i malu, sve - kroz suze je pričao David.

Nakon što je otišla Zorica, Davidu su prišli Lazar Jeremić i Miki Đuričić. Zatim se pojavila i Ana Korać koja je svog dečka pozvala da se vrati na sastanak, a u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Zadruga 2

'