AKTUELNO

Đoganijeva otkrila i šta misli o vezi Ane i Davida.

Luna Đogani bila je na redu za intervju ovu nedelju. Naime, njena veza sa Markom Miljkovićem tema je broj jedan u Zadruzi 2, budući da je poznat njen najveći ljubavni krah pred milioniskim auditorijumom.

Sve se spontano desilo, posle mržnje dođeš do ljubavi, mislim, između nas se uvek dešavala neka netrpeljivost - započela je razgovor Luna.
Kada je kliknulo između vas dvoje? - upitao ju je Ognjen.

Foto: TvPink

Za srpsku Novu godinu, za vreme žurke, iako nismo tada pričali, pogledali smo se, prišli smo jedno drugom popričali, malo popili i opustili se. Plašila sam se da će ujutru biti da se ne seća, kao i sa svakom drugom devojkom, ali ja sam se ujutru probudila kraj njega. Tek sada sam se navikla da je on moj dečko. Čudan mi je osećaj, ali sam srećna. Lepo mi je i uživam, osećam da sam se promenila na bolje. Marko me smiruje, ima neku energiju koja pozitivno utiče na mene. Pored njega se osećam kao da učim mnogo, kao malo dete koje sve više sazreva. On nema veze sa mojim tipom muškarca, ja sam navikla na momke koji su u fazonu da se non - stop ljube, maze i tepaju a Marko se potpuno drugačiji, a opet kada je pored mene je najnežniji muškarac - odgovorila je Đoganijeva.
Koliko se vi zapravo i poznajete i kakva je sada situacija između vas? - glasilo je sledeće pitanje.
Tek se sada upoznajemo, detaljnije i to mi je najbitnije jer mogu da pričam sa njim o svemu. Trudimo se da male trzavice ne utiču, kada sednemo za sto, ne smemo da dozvolimo da nas to poremeti. Ide mi dobro, ali mi još uvek treba vremena da se naviknem na to. Najbitnije je da sam ja srećna, nasmejana sam po ceo dan - kroz osmeh je pričala Luna.
Ne smetaju ti njegovi flertovi sa drugim devojkama? - upitao je voditelj.

Foto: TvPink

Ne, daleko bilo, jedino me zanima sada šta se dešava i da sam ja srećna - bila je jasna blogerka.
Šta misliš da tvoji misle o vezi sa Markom? - upitao je Ognjen.
Ne znam, za njen rođendan bih volela da je čujem i da je pitam šta misli. Bio je dogovor da u ovoj ''Zadruzi'' budem sama, da budem što bolja i bolja, ali mama zna kakva sam ja, da mene pokreće ljubav. Nadam se da će me podržati, jer vide koliko sam srećna. Smatram da ovo ne može da se poredi sa prethodnom vezom - ispričala je Luna.
Da li ova veza ima perspektivu u budućnosti? - bilo je sledeće pitanje.

Foto: TvPink

Mislim da da, ali ne volim da planiram, jer u prošloj vezi smo planirali mnogo toga i evo kako se završilo. Ovaj put razmišljam dan za danom i tako će da ostane. To mi je trenutno sad u glavi - bila je skeptična Luna.
David i Ana, koje je tvoje viđenje te situacije? - bilo je pitanje za kraj.
Preslatki su, toliko ima hemije između njih. Ja nisam kompetentna da pričam o situaciji koja ih je zadesila, ali mislim da su zaljubljeni jedno u drugo - završila je Luna.

PROČITAJTE JOŠ: SVE PUCALO OD STRASTI: Luna legla na Markovo MEĐUNOŽJE, prekrili se JORGANOM, a onda je usledila VRELA AKCIJA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'