AKTUELNO

Savetovala Anu i Davida.

Za vreme sastanka kada Pavle Jovanović i Rebeka Popović nisu mogli da odaberu koje će pesmu pevati, dok su Ša, Ljuba i Dragana odlučili da pevaju numeru "Milf" od Jami i Gastoza, Luna Đogani prišla je Davidu i Ani.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je inače u grupi za "Zadrugoviziju" sa Petrućijem i Davidom, a u prvim sekundama razgovora Dragojević i Đoganijeva su komentarisali kako će izgledati njihov nastup. Međutim, odmah su promenili temu i počeli da pričaju o ljubavi. Luna se ovom prilikom prisetila veze sa Slobom Radanovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi imate ljubav i ništa drugo nije bitno. Pogledaj sada mene. Šta ja da radim sada? Ja razumem nju, ja sam bila u njenoj poziciji. Moraš u svojim odlukama vezano za Aleksandru da budeš siguran u to što pričaš i što radiš - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam. Ja sam bila u toj situaciji. I dan danas, ja sam najgora, njemu je sve oprošteno. To ti je moj savet! To je ljubav, on isto nije mogao da spava! Kakva god da je neko ispao, šta god da je bio, to je bila ljubav. Isto i Ana zna. Sloba nije mogao da spava... Nešto je bilo. Jeste ispao smrad, ali kada smo bili zajedno u ljubavi tako je bilo - nastavila je blogerka.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Lunina trenutna veza sa Markom Miljkovićem zapala je u veliku krizu, međutim ona je i ovoga puta odlučila da se priseti svog dečka iz prve sezone "Zadruge", pevača Slobodana Radanovića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'