AKTUELNO

Progovorila i o veridbi svog sina Davida Dragojevića i Ane Korać.

Tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, Dejan Dragojević se osvrnuo na svoj odnos sa porodicom, pa prokomentarisao i odnos sa svojom majkom Biljanom Dragojević. On je tada istakao da ne može da nađe opravdanje za, kako je naveo, izdaju svoje porodice.

Ja sam neko ko je uvek bio privržen porodici, međutim, stvari kako su se odvijale, ja mogu sve da trpim, da pronađem neko opravdanje... Jedino opravdanje ne mogu da nađem za izdaju porodice prema meni. Ja nisam dozvolio da neko iz moje porodice loše komentariše naš odnos. Stupio sam u brak u 21. godini, neko kaže da sam mlad, ali ja sam takav, porodičan - pričao je sinoć Dejan.

Foto: Pink.rs

Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Biljanom, koja nam je dala komentar na datu situaciju.

Videla sam na Jutjubu, mislim gluposti... Nije njega niko odbacio, da vam kažem, ja udomim kuče i mače, a ne svoje dete da odbacim. To su šuplje priče, ali neka mu bude. Ne znam šta bih komentarisala na tu temu. Čak je moja mama, koja ima 80 godina, htela da sedne u auto i da ode kod njega da ga pita šta mu se desilo i zašto je takav. Ne razumem - istakla je Biljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila i Dejan su se nedavno posvađali zbog toga što je Dragojević rekao svojoj supruzi da ide da spava, a onda je ona videla da komunicira sa drugim zadrugarima. On se tada njoj smejao u facu, što je Dalilu dodatno iziritiralo. Ona mu je zamerila i zbog toga što je on na početku "Zadruge 3" istakao da ne želi da se druži sa svojim cimerima, a sada kada ona nije bila tu, on se družio. Dalili je to zasmetalo jer je smatrala da će ljudi onda reći da se Dejan ne druži sa zadrugarima zbog nje.

To što nije odmah zaspao? Verovatno mu se nije odmah spavalo, bezveze je izdramila. Ne bih ništa da komentarišem, da se ne bi protumačilo pogrešno, ja sam neko ko se držao po strani. To je njegov izbor, šta ja da radim - ispričala je Biljana, pa nastavila:
On je inače neko ko je komunikativan, nije ćutljiv. Mislim da ima više prilika, kad je ona recimo kod frizera, da komunicira. Mislim, tako je izabrao sebi, tako neka se i ponaša. Svakako moraš imati komunikaciju sa ljudima kada si za istim stolom, jedeš, piješ. Možda nije sa svima na istoj talasnoj dužini, što negde i shvatam.

Foto: Pink.rs

Biljanu smo upitali i da li je čestitala veridbu svom sinu Davidu Dragojeviću, koji je zaprosio Anu Korać.

Čestitala sam veridbu, vidim da su zaljubljeni. Srećni su. Niko danas ne može da garantuje da će bilo šta trajati, ali vidim da se slažu i da se vole. Nemam šta da zamerim. Nisam ja ni Dejanu zamerala, ja sam mu samo zamerala što je odlučio da se oženi tako mlad. Ja sam majka, ja sam ga rodila, imam pravo da kažem svoje mišljenje. 21 godina, poznaje devojku par meseci, upoznao je u rijalitiju... Ja jesam iznela svoj stav, kao što sam i Davidu rekla da mu je rano da ima decu sa Aleksandrom tada. Na kraju su se razišli i sada bi samo teglili dete. Ja sam bila 25 godina u braku, mi smo podigli decu, pa smo se razišli - ispričala je Davidova i Dejanova majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom kraju razgovora upitali smo Biljanu da li pristala da ima poziv sa Dejanom ako bi on to zatražio od Drveta mudrosti i šta bi mu rekla.

Ako bi dobio poziv, nešto najnormalnijie bih pričala sa njim. Ako bi želeo, ja sam uvek tu za njega, a dokle god je ona njegova supruga i ona naravno. Ja nikada nisam rekla: "Hej, dođi". Ja sam samo rekla: "Ako ona neće, dođi ti kod porodice". Mene ne treba niko da voli, ali treba da me poštuje. Njih dvoje mogu doći kod mene kadgod požele. Ako bi dobio poziv, dala bih im podršku - rekla je Biljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.P.

#Ana Korać

#Biljana Dragojević

#Dalila Dragojević

#David Dragojević

#Dejan Dragojević

'