AKTUELNO

U "Zadruzi 2" joj boravi ljubavnik, a tokom pitanja novinara Dragana je priznala da je imala još jednog ljubavnika.

Nedelja je dan kada se niz zadrugara koji se bore za prvo mesto u rijalitiju ''Zadruga 2'' smanjuje, s obzirom na to da je ovog dana izbacivanje iz Bele kuće. Voditelj Ognjen Amidžić je pre toga i ove nedelje obavio razgovare sa najaktuelnijim učesnicima ove nedelje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana Kulić je bila tokom noći da razgovara sa Ognjenom Amidžićem o temama koje su obeležile nedelju za nama. Njen odnos sa Lazarom Čolićem Zolom se menja iz minuta u minut, pa se Kulićeva požalila na njegovo ponašanje.

Ja imam probleme sa kičmom i stalno ga teram da me masira. Više mi masaža znači nego se*s. Tako me masira, namerno me jako stiska da bi ja rekla da prestane. Iznerviram se malopre, ako pričam sa nekim momcima tu se on naljuti i ode da spava. Moram da budem aktivna. Ja sam posle prišla Marku Markoviću da ga masiram. Ja njega 45 minuta, a on mene 8 minuta i uzdiše kao konj. Posle on dolazi i masira Minu baš dugo. Sramota me je, mnogo je detinjast. On ništa što kaže ne dokazuje. Mnogo sam se zaljubila, ja sam najveća budala na svetu. Sve mi se skupilo, ali i ja sam željna da me neko dodirne kao ženu - rekla je Miljana o njihovom odnosu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nedefinisan odnos Dragane Mitar i Pavla Jovanovića bio je takođe tema njihovog razgovora. Kulićeva je zatečeno pričala o svemu što se dešava, ali iznela da ne razume Draganino ponašanje nakon svega.

Foto: TvPink

Ona pljuje supruga sa kojim je u braku. Odakle joj hrabrost da to radi pred kamerama? Ona se napolju plaši da priča o problemu, a ovde može. Ona ne voli Sinišu, ali pored njega ima sve što joj je potrebno. Čujem dobila je automobil za rođendan. Što se mene tiče ona nikada ne može da bude žrtva jer je ona i Siniši rasturila prošli brak, pa onda ušla u brak sa njim i imala ljubavnika, pa se vratila mužu i evo sad ovo. To su gluposti, ona nije sa njim jer ga voli. Nije mi jasno, kako je i dalje sa njim ako tako misli o njemu. Rekla je da nije htela da se razvede jer se plašila, a ovamo mi lupeta gluposti po televiziji. Još čovek dolazi kao sa Marsa za Novu godinu i pravi se lud, a šta je sve pričala za njega... Ništa mi nije jasno - rekla je Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Miljana Kulić

'