AKTUELNO

Ona je postala tema broj jedan!

Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću kako bi emisija ,,Pretres nedelje" mogla da počne, a pre nego što su započeli sa izborom potrčka za ovu nedelju, učesnici su imali potrebu da razreše jednu situaciju koja je danas privukla veliku pažnju javnosti.

Naime, zadrugarka Ivana Šopić ušla je u sukob sa Dalilom Dragojević, a kako je većina takmičara iskoristila priliku da se pridruži napadu na plavokosu zadrugarku, Marko Janjušević Janjuš osetio je potrebu da je odbrani. To je svima skrenulo pažnju, te su mnogi zaključili da Janjuš gaji simpatije prema njoj, a večeras je Lepi Mića zbog toga ušao u raspravu sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Ispao sam budala, neću to više nikada da radim. Nije isto kada nekom je*eš majku ili snajku. Ivana nikoga nije opsovala, tu je razlika! Čovek došao i kaže:,,Je*o sam ti majku i snajku u du*e". A ovako je šestoro ljudi napalo devojku, ona nikoga nije psovala! - pravdao se Janjuš.
Ali, Filip nije sve njih vređao! Te za koje je rekao su sami sebe branili. Onda su ovi neutralni navalili svi na Filipa! Niko nije skočio da kaže! Svi su se radovali tuđoj nesreći! A ti, danas ista situacija gde ti skačeš zbog nje! - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

On je to želeo, ona nije! - reko je Janjuš.

Saška Karan morala je da se uključi u raspravu, pa je ukazala na to da je Šopićka već na samom početku rijalitija pokazala pravo lice.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je pokazala kakva zapravo jeste, to je to nevinašce! - rekla je Saška.
Ja sam još i dobra, tek ćeš da vidiš kakva sam! - uzvratila joj je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Marko Janjušević

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'