AKTUELNO

Ni ona nije bila sigurna da li će doći!

Zadrugari su sinoć imali emotivno popodne, a nisu ni bili ni svesni da će i ovo veče biti izuzetno emotivno! Gledanjem novogodišnjih čestitki na ekranima u Beloj kući mnogi ukućani su videli svoje porodice posle nekoliko meseci, a danas potajno priželjkuju da ih vide na kapiji Zadruge i snažno zagrle.

Ono što su svi iščekivali bio je dolazak muža Dragane Mitar, Siniše, s obzirom na to da pod istim krovom sa njom boravi i njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović, kao i to da je Mitar u subotu priznala da ju je suprug zlostavljao i da je sa njim prošla kroz pakao.

Foto: TvPink Printscreen

Čim je ugledala supruga, Dragana mu se bacila u zagrljaj uprkos tome što je nedavno priznala da u njihovom braku ne cvetaju ruže. On joj je zagrljaj uzvratio i time odagnao njene strepnje da će je ostaviti.

Igraj svoju igru i ne razmišljaj šta se dešava napolju. Kako možeš da pomisliš da bih te ostavio, da li si normalna? Nemoj da te filuju informacijama. Možeš da se igraš sa njima bez problema. Čega si se prepala, čega se bojiš? - rekao je Siniša.

Foto: TvPink Printscreen

Dragana i Siniša su se sve vreme grlili i ljubili zajedno sa njihovim sinom Jovanom koji je zaradio aplauz od zadrugara nakon što je otpevao novogodišnju pesmicu.

Dolazi sa informacijama da je sve propalo, nemoj da veruješ tim glasinama. Druži se sa svima, nema potrebe da radiš nešto što ne radiš privatno. A za Pavla su te sve slagali. Ako neko može da se igra sa njim to si ti. Znaš koliko te ja volim? - dodao je Siniša, tokom čijeg se boravka u Beloj kući Pavle sklonio u spavaću sobu.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: KAO SO NA RANU! Ljuba ustala da pokazuje POKLONE, Aleksanda UMIRALA OD LJUBOMORE, pa od nje uzela OVO! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'