AKTUELNO

Niko nije ni verovao da će doći do ovoga!

I ova nedelja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi 2" došla je do samog kraja, pa je vreme da neko napusti rijaliti.

Voditelj Ognjen Amidžić je ušao na velelepno imanje nadomak Beograda i to je bio znak da je došlo vreme da nominovani napuste zatvor i da počne igra za dupliranje glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, od strane zadrugara ove nedelje nominovan je David Dragojević, dok je najmanju podršku publike dobila Rebeka Popović, te su njih dvoje proveli ovaj dan u zatvoru.

Kada je došlo vreme da se odigra igra, Rebeka i David su se uputili kao ostalim zadrugarima i Ognjenu, a večeras su morali da izvlače igračke iz zamršene kutije. Ko uspe da izvuče više, odnosi pobedu.

Foto: TvPink Printscreen

U igri je pobedila Rebeka, te su njoj duplirani glasovi. Nakon dupliranja glasova David je imao 51 posto glasova publike, dok je Rebeka dobila 49 procenata glasova vernih gledalaca, što znači da večeras "Zadrugu" napušta upravo ona.

Ona se odmah pozdravila sa svojim cimerima, koji su je ispratili zagrljajima i aplauzom, a zatim se uputila u studio televizije Pink gde će je dočekati voditeljka Dušica Jakovljević, kao i novinari.

Foto: TvPink Printscreen

Čekam te napolju, sve je okej, sve dobro - izjavila je Rebeka dok se pozdravljala sa Markom Petruševićem Petrućijem.

PROČITAJTE JOŠ: Luna TVERKOVALA U IZAZOVNOM KUPAĆEM KOSTIMU, a onda je Marko zgrabio i STRASNO POLJUBIO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'